Tulineulat tarjoavat tehokasta apua moniin vaivoihin – Palvelemme Seinäjoella sekä Lappajärvellä

Varaa aika hoitoon

Tulineula on wolfram-metallista valmistettu neula, jolla on erinomainen lämmönjohtokyky. Neula kuumennetaan hehkuvaksi liekillä ja pistetään nopeasti haluttuun kohtaan, esimerkiksi aku- tai kipupisteeseen. Pisto aiheuttaa pientä kirvelyä, jonka jälkeen pistokohdan ympärille leviää lämmön tunne. Pistoshoito ei tee liian kipeää, sillä neula vain käy sisällä.

Varaa aika hoitoon

Tulineuloilla voidaan hoitaa monenlaisia vaivoja ja sairauksia

Tulineula on erittäin tehokas hoitomuoto moniin ongelmiin. Tulehdukset, haavat, arvet ja suonikohjut ovat hyviä hoitokohteita. Myös astmaa, reumaa, ekseemaa (ihottuma) ja säärihaavoja sekä erilaisia kipuja voidaan hoitaa tällä menetelmällä. Esimerkiksi tenniskyynärpään hoidossa aiheutetaan paikallinen palovamma kroonistuneen tulehduskohdan päälle, jolloin elimistö hoitaa samaan aikaan sekä palovammaa että kroonistunutta vaivaa. Pistohetkellä neulan kärki on noin 350–400 asteinen.


Tulineulojen vaikutus tehoaa myös erilaisiin pintaoireisiin, kuten ihokutinaan. Neulat parantavat lisäksi puolustusta ja lisäävät energiaa moksahoidon tavoin.

Tutustu myös kuppaukseen