Biopulsar

Biopulsar-mittaus antaa tietoa koko kehon hyvinvoinnista | Seinäjoki, Lappajärvi

Auramed Biopulsar-Reflexograph on biolääketieteellinen mittauslaite, jolla saadaan nopeasti tarkkaa ja reaaliaikaista tietoa eri elinten energiatilasta ja mahdollisista tasapainohäiriöistä, esimerkiksi energiavajeesta tai tukoksista. Tieto esitetään helposti tulkittavien energiakäyrien muodossa ja tiedot voidaan myös tulostaa.

Miten mittaus tehdään?

Mittaus käy nopeasti (noin 1-2 minuutissa) asettamalla oikea käsi mittauslaitteessa olevan kämmenenkuvan päälle. Kullatut sensorit mittaavat reaaliajassa käden refleksipisteistä eri elinten ja koko kehon energiatilaa. Meridiaanit avautuvat refleksipisteisiin ja siksi mittaus on epäsuora meridiaanimittaus. Se vastaa itämaista pulssidiagnoosia, ja mittausta voidaan käyttää myös akupunktiossa.

Mittauksen tuloksena saadaan luotettava käsitys elinten tilasta

Yhden minuutin kestävä mittaus antaa luotettavan kuvan elinten tilasta. Koska mittaus suoritetaan alhaisilla taajuuksilla, se ei vaikuta meridiaanien energiatoimintaan. Myös sähköyliherkät ihmiset sietävät mittauksen hyvin. Mittauksen tulokset voidaan tallentaa ja niitä voidaan tarkastella uudelleen myöhemmin. 

Varaa aika, niin otetaan selvää kehosi hyvinvoinnista!

Varaa aika täältä